Badmintonclub Maasland

Welkom op de website van Badmintonclub Maasland, oftewel BCM

BCM is een kleine vereniging met haar circa veertig leden, maar groots in haar sportiviteit en gezelligheid. Iedere woensdagavond van 20:00u tot 22:30u (feestdagen en zomervakantie uitgesloten) wordt er recreatief badminton gespeeld in Sporthal De Hofstede in Maasland. Na 22:30u is er een deel van de leden dat een drankje drinkt in de kantine bij Sjeerené, de zogenaamde ‘derde helft’.

Op deze site vind je alle informatie over onze diverse activiteiten, toernooien, etc.

Wil je een keertje sfeer proeven? Kom dan gerust op woensdagavond naar de sporthal in Maasland en vraag naar één van de bestuursleden. Een racket hebben we voor je te leen. Over het algemeen voelt iedereen zich zeer snel thuis binnen de club en het spel. Kom het dus zelf een keer ervaren!

 

Lid worden?

Je bent van harte welkom een aantal keer te komen mee spelen op woensdag avond. Loop gewoon binnen en vraag naar 1 van onze bestuursleden. Uiteraard mag je ook even per mail hiervoor aanmelden. Dit kan bij onze secretaris: secretaris@bcmaasland.nl

(nog) Geen racket? Geen probleem, we hebben een aantal rackets in onze materialenkast liggen waar mee je kunt spelen. En er zijn altijd leden aanwezig die je een beetje uitleg kunnen geven over de spelregels.

De meeste mensen die nieuw binnen de club zijn voelen zich heel snel thuis. Dus probeer het een paar keer!

De kosten voor een seizoen:  € 145,-

Eenmalige inschrijfkosten: € 5,- (i.v.m. de aanmaak van je spelerspas)

Klik hier om ons inschrijfformulier te downloaden. Je kunt dit formulier volledig ingevuld en in combinatie met je foto inleveren bij de secretaris.